Surat Cinta Pertama Buat Awak

Dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdullilah.. :)

Bismillahhirohmanirahim..

Awak..esok awk dah nk pegi kan..jauh awak pergi tinggalkan saya semsorang kat sini..sedihnye :'( nanti awak dah xde.saya nk jumpe sape?saya nk gelak2 ng sape?sape nk buat saya gelak gelak lagi?awak saya pasti akan rindu semua tentang awak.Saya sayang awak taw.Sayang sangat kat awak awak.Awak walaupun kite jauh,awak jangan lupe kt saya taw.Ingat saya je k,jangan ingat orang lain ey?huk.Ye saya kejam.Saya xboleh tengok awak dengan orang lain.Saya jeles :'(

Sayang..

Awak jage diri baik baik,belajar rajin rajin,capai cita cita awak k.Saya akan setia tunggu awak walau kat mane pun saya ade.Saya tunggu awak sayang.Awak jangan risau tentang tu ye.Saya yakin dengan kata hati saya.Saya xkan sesekali curang dengan awak.Awak pun jangan gatal gatal ey,saya tahu ramai perempuan cantik cantik kat sana.Awak jangan lah jatuh jatuh hati pulak eh,tutup lah pintu hati awak tu.Sudah sudah lah ngorat2 ey.Ngorat saya je :") hee

Sayang..

Awak belajar rajin rajin taw.Jangan sia sia kan peluang yang awak dapat ni k sayang.Yang paling penting,awak balas jasa mak ayah awak dulu k.Buat yang terbaik untuk mereka ye sayang.Saya akan selalu support awak,sayang awak,dan cintakan awak.Saya mintak maaf kadang kadang perangai saya buat awak sakit hati.Saya mintak maaf ye awak.Jangan lupa saya bile duk kat sana nanti.Jangan main main ey,serius taw sayang.Kite same same ubah hidup kite k.Kalau awak berjaya saya pun akan turut gembira buat awak sayang.Saya sayang awak <3

Awak..

Saya xtahu nak kate ape lagi wak.Yang pasti saya memang sayangkan awak.Saya sayangkan awak,sayangkan hati awak,sayangkan jiwa awak.Awak banyak berubah untuk saya.Awak sanggup buat ape saje untuk saya.Terima kasih ye awak sebab sudi terima saya dalam hidup awak..Saya sayang awak beby :)

Sayang..

Saya pasti akan rindukan awak.Saya pasti akan rindukan gelak tawa awak.Saya pasti akan rindukan suara awak.Saya pasti akan rindukan suasana masa saya dengan awak.Saya xkan lupakan kenangan kenangan kita.Saya akan sayangkan awak macam biase.Saya harap cinta awak xkan penah pudar kat saya.Saya harap awak akan sentiase ingat kat saya.Jangan lupe saya taw.. Saya akan rindukan awak sangat sangat..Saya sayang awak sayang :)

SAYANG. I LOVE YOU SO MUCH.. :") BELAJAR RAJIN RAJIN TAW

THANKS FOR READING

Cerita Bodoh Di Malam Yang Hening

Nak makan nasi cicoh budu,nak makan sampai perut kembung bonyot sampai xboleh buat ape ape lagi..nak terjun jejantas,nak kasi semua yang aku rasa ni hilang.. nak jerit lam bilik,nk bagi semua orang xdengar yang aku sedang menjerit..nak makan keropok lekor,sebab nk rase ayam lebih..nak cakap telefon puas2,nak bagi top up makin banyak..nak tengok tv sampai pagi nk bg mata makin sihat,nak makan ayam banyak2 nak bagi badan kurus..nak minum air banyak banyak nk kasi perut kempis..hmm xthu nak cakap ape..kgudnite bye :) sorysebabkeneterpaksebacecerita bodoh :P
THANKS FOR READING

Luahan Hati

Assalamualaikum..


Nak luahkan sesuatu ni....


Saya......


Saya.............

Saya sebenarnya dah lame nk luahkan ni tp xterluah sebab tunggu mood yg benar2 bersedia..sebenarnya saya nk sangat masuk form6 tapi tapi tapi tapi mak saya xkasi...tp saye xsalahkan mak saya sebab mungkin mak saya tahu ape yg terbaik buat saya...

Tapi saya memang kecewa la kan sebab xdapat masuk..saya dah tanam azam yg saya nk blaja betul2 dan xnk la jadi mcm mse form5 dulu..memang saya betul2 nak mase tu,rse mcm diri ni insaf buat seketika..saya nk jadi yang terbaik.
.saya thu form6 tu susah..tapi saya dah tanam azam yg saya nk blajar....

Pagi tu saya bangun awal.saya dah bgthu mak saya yg saya nk pegi sekolah then terus nk pegi beli baju sekolah dan semua kelengkapan..saya pegi jumpe kaunselor,tunggu punye tunggu barulah dapat jumpe then mase tu xsempat lagi nk cakap telefon saya vibrate..mak sedare saya call..saya keluar pas tu ckp ng die...cakapcakapcakapcakap sampai saya menangis,rupenye mak saya dah call mak sedare saya..xdinafikan saya memang sedih sangat mase tu..dan saya akn menangis plus kecewa kalu ape yg saya nk xdapat...

Pas tu dengan airmata masih berbaki kt mate saya masuk blik cakap dgn kaunselor..then kaunselor cakap..kyong ikut je lah kate ami...tempat tu pn bagus jgk..okey aku tabahkan hati..aku angguk walaupn kekecewaan tu masih berbaki..then aku pegi teman ayu,erra,mira dan kawan era,xigt nme..pegi beli baju sekolah..hati aku runtuh sangat,aku gelak aku suke aku makan tapi hati aku menagis merintih..orang xrase,die xtahu mcm mne..sedih :'(

Tapi xpelah,aku tengok member2 aku pegi pn aku rase hepy..dan tahniah buat yg boleh pegi :)
aku cume pk mungkin ade yang terbaik buat aku nanti..sekarang aku cume nk ikut je kate mak aku..hmmmmm..mungkin mak yang terbaik :)

Sekarang kesedihan aku yang tahap cipan tu dah lenyap dimamah bumi..dlm beberapa hari jugak ah aku sedih di dalam hati seorang diri tanpe sesiape yg mengetahuinya..dan aku jadi renggang seketika dengan mami aku disebabkan hal itu,hidup aku hye di bilik..tp aku ni jenis yg xbleh hidup tnpe mami disisi dan tidak boleh kalau tidak bercakap dengannye..then aku kuatkan hati aku utk buat mcm biase dan sekarang aku dah pulih sepenuhnye..hari tu je emosi sangat dan xdapat mengawalnya :'(

Sekarang aku dah okey,tengah tunggu result utk second intake..kalau xdapat sangat adalah tu tempat utk aku tuju..dan sekarang mood aku tersangat sangat okey dan mintak2 kesedihan yg macam tu xnk berulang lagi buat diri aku lepas ni..

Aku tunggu yang terbaik dan aku akan terima ape jua yang tertulis buat aku lepas ni..aku redha..aminyarobalalamin :')





THANKS FOR READING