Surat Cinta Pertama Buat Awak

Dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdullilah.. :)

Bismillahhirohmanirahim..

Awak..esok awk dah nk pegi kan..jauh awak pergi tinggalkan saya semsorang kat sini..sedihnye :'( nanti awak dah xde.saya nk jumpe sape?saya nk gelak2 ng sape?sape nk buat saya gelak gelak lagi?awak saya pasti akan rindu semua tentang awak.Saya sayang awak taw.Sayang sangat kat awak awak.Awak walaupun kite jauh,awak jangan lupe kt saya taw.Ingat saya je k,jangan ingat orang lain ey?huk.Ye saya kejam.Saya xboleh tengok awak dengan orang lain.Saya jeles :'(

Sayang..

Awak jage diri baik baik,belajar rajin rajin,capai cita cita awak k.Saya akan setia tunggu awak walau kat mane pun saya ade.Saya tunggu awak sayang.Awak jangan risau tentang tu ye.Saya yakin dengan kata hati saya.Saya xkan sesekali curang dengan awak.Awak pun jangan gatal gatal ey,saya tahu ramai perempuan cantik cantik kat sana.Awak jangan lah jatuh jatuh hati pulak eh,tutup lah pintu hati awak tu.Sudah sudah lah ngorat2 ey.Ngorat saya je :") hee

Sayang..

Awak belajar rajin rajin taw.Jangan sia sia kan peluang yang awak dapat ni k sayang.Yang paling penting,awak balas jasa mak ayah awak dulu k.Buat yang terbaik untuk mereka ye sayang.Saya akan selalu support awak,sayang awak,dan cintakan awak.Saya mintak maaf kadang kadang perangai saya buat awak sakit hati.Saya mintak maaf ye awak.Jangan lupa saya bile duk kat sana nanti.Jangan main main ey,serius taw sayang.Kite same same ubah hidup kite k.Kalau awak berjaya saya pun akan turut gembira buat awak sayang.Saya sayang awak <3

Awak..

Saya xtahu nak kate ape lagi wak.Yang pasti saya memang sayangkan awak.Saya sayangkan awak,sayangkan hati awak,sayangkan jiwa awak.Awak banyak berubah untuk saya.Awak sanggup buat ape saje untuk saya.Terima kasih ye awak sebab sudi terima saya dalam hidup awak..Saya sayang awak beby :)

Sayang..

Saya pasti akan rindukan awak.Saya pasti akan rindukan gelak tawa awak.Saya pasti akan rindukan suara awak.Saya pasti akan rindukan suasana masa saya dengan awak.Saya xkan lupakan kenangan kenangan kita.Saya akan sayangkan awak macam biase.Saya harap cinta awak xkan penah pudar kat saya.Saya harap awak akan sentiase ingat kat saya.Jangan lupe saya taw.. Saya akan rindukan awak sangat sangat..Saya sayang awak sayang :)

SAYANG. I LOVE YOU SO MUCH.. :") BELAJAR RAJIN RAJIN TAW

THANKS FOR READING

Cerita Bodoh Di Malam Yang Hening

Nak makan nasi cicoh budu,nak makan sampai perut kembung bonyot sampai xboleh buat ape ape lagi..nak terjun jejantas,nak kasi semua yang aku rasa ni hilang.. nak jerit lam bilik,nk bagi semua orang xdengar yang aku sedang menjerit..nak makan keropok lekor,sebab nk rase ayam lebih..nak cakap telefon puas2,nak bagi top up makin banyak..nak tengok tv sampai pagi nk bg mata makin sihat,nak makan ayam banyak2 nak bagi badan kurus..nak minum air banyak banyak nk kasi perut kempis..hmm xthu nak cakap ape..kgudnite bye :) sorysebabkeneterpaksebacecerita bodoh :P
THANKS FOR READING

Luahan Hati

Assalamualaikum..


Nak luahkan sesuatu ni....


Saya......


Saya.............

Saya sebenarnya dah lame nk luahkan ni tp xterluah sebab tunggu mood yg benar2 bersedia..sebenarnya saya nk sangat masuk form6 tapi tapi tapi tapi mak saya xkasi...tp saye xsalahkan mak saya sebab mungkin mak saya tahu ape yg terbaik buat saya...

Tapi saya memang kecewa la kan sebab xdapat masuk..saya dah tanam azam yg saya nk blaja betul2 dan xnk la jadi mcm mse form5 dulu..memang saya betul2 nak mase tu,rse mcm diri ni insaf buat seketika..saya nk jadi yang terbaik.
.saya thu form6 tu susah..tapi saya dah tanam azam yg saya nk blajar....

Pagi tu saya bangun awal.saya dah bgthu mak saya yg saya nk pegi sekolah then terus nk pegi beli baju sekolah dan semua kelengkapan..saya pegi jumpe kaunselor,tunggu punye tunggu barulah dapat jumpe then mase tu xsempat lagi nk cakap telefon saya vibrate..mak sedare saya call..saya keluar pas tu ckp ng die...cakapcakapcakapcakap sampai saya menangis,rupenye mak saya dah call mak sedare saya..xdinafikan saya memang sedih sangat mase tu..dan saya akn menangis plus kecewa kalu ape yg saya nk xdapat...

Pas tu dengan airmata masih berbaki kt mate saya masuk blik cakap dgn kaunselor..then kaunselor cakap..kyong ikut je lah kate ami...tempat tu pn bagus jgk..okey aku tabahkan hati..aku angguk walaupn kekecewaan tu masih berbaki..then aku pegi teman ayu,erra,mira dan kawan era,xigt nme..pegi beli baju sekolah..hati aku runtuh sangat,aku gelak aku suke aku makan tapi hati aku menagis merintih..orang xrase,die xtahu mcm mne..sedih :'(

Tapi xpelah,aku tengok member2 aku pegi pn aku rase hepy..dan tahniah buat yg boleh pegi :)
aku cume pk mungkin ade yang terbaik buat aku nanti..sekarang aku cume nk ikut je kate mak aku..hmmmmm..mungkin mak yang terbaik :)

Sekarang kesedihan aku yang tahap cipan tu dah lenyap dimamah bumi..dlm beberapa hari jugak ah aku sedih di dalam hati seorang diri tanpe sesiape yg mengetahuinya..dan aku jadi renggang seketika dengan mami aku disebabkan hal itu,hidup aku hye di bilik..tp aku ni jenis yg xbleh hidup tnpe mami disisi dan tidak boleh kalau tidak bercakap dengannye..then aku kuatkan hati aku utk buat mcm biase dan sekarang aku dah pulih sepenuhnye..hari tu je emosi sangat dan xdapat mengawalnya :'(

Sekarang aku dah okey,tengah tunggu result utk second intake..kalau xdapat sangat adalah tu tempat utk aku tuju..dan sekarang mood aku tersangat sangat okey dan mintak2 kesedihan yg macam tu xnk berulang lagi buat diri aku lepas ni..

Aku tunggu yang terbaik dan aku akan terima ape jua yang tertulis buat aku lepas ni..aku redha..aminyarobalalamin :')





THANKS FOR READING

BLOG BERTUKAR!

Hey awak..cantik dan hensem lah awak sume hari ni..terima kasih sebab sudi jenguk blog saye :) titew malu alau orang ace post titew..*__* tehee

Blog da bertukar laku,tapi owner tetap x berubah berubah..entah bile lah nk berubah kan..aku nk gk jadi matang ckit mcm orang orang..tapi tetap xmatang2,entah bile la kan..sampai tua kot perangai aku macam ni '''__""

Pegi makan kuewtiowsup tadi..naik moto gendong tiga..lalu depan orang pakat tutup muke..hok yg bawok je dapat malu sorang.. :') nangis dalam hati je die..

Makan makan sambil cakap,owohhhh lamenye xcakap beramai ramai..rindu rase,tapi xhilang hilang pun lagi rindu..kalu hati dah sayang macam tu lah gamoknye..

Rindunye..sayang nk lepas kengkawan..sayang nk pegi jauh2 nt..nt mesti dh susah nk jmpe2 kan..sekarang ye lah boleh selalu jumpe sebab satu kampung je :'(

Dan nt xde dah kawan yg macam gtu..yang blh buat2 gile aku,tunjuk semua perangai bodoh aku..gelak2 ms makan aku..jalan2 dgn aku.. :'( sedihnye

Nt semua dah nk tinggal aku dh..tinggal lah aku semsorang..tapi aku pn nk pegi jugak..tp aku pn akan semsorang juge nt..tp xpelah mtk2 ade lah rezeki utk kiteorang berkumpul blik mcm mse spm dulu :(

Dah dah xbh lah sedih sedih..jp g kne sedih lagi..sekarang nk hepy2 dulu..huhhahuha..

p/s : aku dah bgthu mak aku,jp g aku g blaja jauh2 mesti ade orang yg call then nangis2 cakap rindu..ahahaha.. well, aku memang manje..aku ngaku :((


eh2..sebenarnye aku buat entri ni sebab nk ckp blog aku dah cerah je drpd yg itang letung dulu,tp menderet sampai ke nk pegi jauh2 sume..hahahaha.. kredit to wanazhaniidayu...ok bye :)


ASSALAMUALAIKUM :)




THANKS FOR READING

NAK CAKAP PUN XRETI

ahhhhh..lebih baik diam..jom diam...diam!!! xpelu kate ape ape oke..tolonglah diam kjp semua..jgn ckp dgn aku..tolong!!!!sakitnya..
THANKS FOR READING

Nk Minum Carrot Susu Rase

Eheh!tetibe nk sentap apehal!ko ade??xdekan?haha..ok.sungguh xpasa..dimalam malam bute ni terase macam nk minum carrot susu plk..eheh?kenapa ye?aku pregnent kah?ahaaaa..tidak2....

Ade budak same umo dgn aku tanye,pregnent ke??nasib baik aku xtumbok je wajah die tu..aku tahu lah perut aku semakin membuncit kan?eleh!nasib baik je kau comell kalu x,mmg kne lesing atas wajah!haha

Kenape?korang rse ape bile aku ckp mcm gni?ko nk minum carrot susu jgk ek?

Bosanlah sorang sorang,kalu ade haikal kan best..boleh gurau gurau..tepuk tepuk dengan bantal..aiiii,gatal...hehe

Tapi aku nk minum jgk carrot susu tu,tgh membilang hari utk minum..aku sangat mengidamkannye..sayang,tolong bawakkan carrot susu utk saya??uhuk

Carrot Susu

Carrot Susu

Carrot Susu


Selagi gua xboelh minum gua akan selalu menyebutnyee..teeheee..bapak gua selalu marah2 bile gua cakap nk makan sesuatu..die kate mcm org mengandung nih!ahaha..tp pak,pak pn penah teringin nk mkn sesuatu kn?bapak2,xpnah nk paham saya.. kesian nasib saya :(

Saya nak minum jugak..huk2

Carrot

Carrot

Carrot

Susu

Dahagenye tekok saye :(

lobok susu :(

Sadisnye :(


THANKS FOR READING

Happy Birthday Mohamad Ariff Haikal

Haihaihaihai..Selamat malam,saye disini ingin memberitahu bahawa tarikh 4MAY 1993 telah terlahirnye seorang putera raja yg sangat kacak dan ganteng sekali daripada perut seorang ibunye..beliau adalah...tengtengteng jengjengjeng.................


HaihaihaihaiKAL.................................................................................................
haha
(byknye noktah)


HAPPY BIRTHDAY SAYANG! SAYA SAYANG AWAK SANGAT SANGAT <3
  • Hendaknye awak gembira di hari ini
  • Hendaknye awak sentiase baik2 sahaja
  • Hendaknye awak tak lupa pade ibu bapa awak
  • Hendaknye awak tak lupe saye jugk :))
  • Hendaknye awak dapat capai cita cita awak
  • Hendaknye awak jadi seorang yg berjaya
  • Hendaknye awak jadi lelaki yg selalu buat saye terpikat
  • Hendaknye awak suke suke selalu macam saye.teheee

TERIMA KASIH
  • Terima kasih sebab dah terima seadanya saye
  • Terima kasih sebab sayangkan saya
  • Terima kasih sebab dah bg saye tempat utk bersandar tatkala saya lemah
  • Terima kasih di atas semua nasihat nasihat awak
  • Terima kasih sebab dah buat saya suke2,ketawe2,gelak2
  • Terima kasih sebab layan saye macam puteri raja
  • Terima kasih sb dah bawak saye pegi kt tempat2 yg cantik,tenang
  • Terima kasih sebab tahan dgn kerenah saye
  • Terima kasih sebab stay dgn saya sampai hari ni
  • Terima kasih sebab sudi bg saya tempat dihati awk
  • Terima kasih sebab sayangkan saya tnpe berbelah bahagi
  • Terima kasih sebab buat hati saye senang
  • Terima kasih kerana selalu ade dengan saya
  • Terima kasih sebab call saya tiap tiap hari walaupun waktu tu awk tgh marahkan saya
  • Terima kasih sebab sudi dengar suare saye walaupn suare saye xsedap
  • Terima kasih kerana layan msej saye yg mengarut merabang yg ber page page tu
  • Terima kasih sebab sentiase cintakan saya
  • Terima kasih kerana ingin sentiase disamping saya
  • Terima kasih sebab bagi saya pinjam tangan awak utk dptkan sedikit kekuatan
  • Terima kasih sebab sentiase kuatkan saya
  • Terima kasih sebab selalu kejutkan saye pagi pagi
  • Terima kasih kerana selalu fikirkan saya
  • Terima kasih sebab dah jage saya
  • Terima kasih sebab sanggup buat ape saje utk saya :))
  • Bebanyak banyak terima kasih buat awak :)



Saya nak letak gambar 2keping utk tatapan awak semua:))

Ni gambar waktu sekolah :)) xDD :)

Die dah xnk pandang muke saye
Die marah sangat kt saya
sebab dah tunggu saya lama :( tehee
Olololo..comeynye awok bile awok ngajok,hehehe
Saya sayang awak sangat
sangat Haikal
Tolong jangan tinggal saya ye :)



HAPPY BIRTHDAY SAYANG
MAY ALLAH BLESS YOU :)

I WILL LOVE YOU UNTILL MY LAST CHANCE :)

I
LOVE
YOU
SO
MUCH
MOHAMAD
ARIFF
HAIKAL
BIN
BADRUL
HISHAM
:)


WITH LOVE :
Azratul Atierah <3


THANKS FOR READING

Sembang Sembang Petang :)

Ehem ehem,saye nk update blog nih..teeheee,nk dgr cerite saye tak?olorr..nok la,nok laa..teeheeee..eleh awok2 ni,saye pujuk ckit pn da cair..teeheee

Okey,sebenarnye saye xde idea ni..tp kekasih hati saye suruh tulis..tp saye tanak,tp sb die,saye tulis jgk..tgk tgk,baik xsaye?bertuahkan boyfriend saye dpt saye??teeheee

Gedik gler lah awok ni yong..oloh,biarlah,saye nk gedik,biarlah saye gedik,biarkan saye gedik,teeheee..saye sebenarnye tgh runsing dan pening dan sakit kepale dan pening dan pening..byknye pening..sb saye tkt saye x dpt nk sambung blajar utk kampus kerajaan..oloh.tkt2..grrrrrr.takut :(

Lupekan lupekan :)


Saye nk bicare tentang kerja saye..dah dekat sebulan saye kerja dgn rajinnye..olorr,rajin lah sgt..saye xsabar nk timang gaji pertama saye..eee xsabarnye,xsabarnye..sukenye sukenye...teeheee,gedikgileperempuanni C(:

Saye nk beli ape je yg saye nk,saye nk makan puas2 dgn duit tu..saye nk share dgn mak saye ckit..ckit je kot C(: teeheee..saye nk beli baju,2 yg penting..sb saye dah xde baju utk pegi kje..uhukk..kesian kan saye tolong..tolong tolong.. tehehehehe

Dalam sebulanan saye kje ni,saye jumpe pelbagai jenis sebulatan org...ayatapetu?mcm2 org ade kt dunie ni..bru saye thu yg orang kt dunie ni mmg ramai terlalulah ramai,sampai saye pn xterbilang jumlahnye dgn kiraan 1 2 3..teheee

Ragam mereka pn mcm2 ye,byk benor ceritenye..saye sebagai pekerja yg baik dan penuh tatasusilanye melayan mereka dgn penuh dedikasi C(:

Kerja macam ni kne cepat,banyak senyum,byk cakap,byk memuji,byk berkata kata..utk menarik minat pemakai utk membeli..makcik2 yg muke mule2 cm xnk beli pn,terbeli dgn kecekapan saye mengode beliau..teeheee

Pakcik2 yg misai tebal pn beli jugak,sb tkt saye gode mereka dgn lebih lanjut lagi..teeheee..ade jgk abang yg nk pegi interview,duit xcukup nk beli kasut..saye srh die pegi cocoh bank..die pegi then die dtg balik..teeheee..bos saye tgk dgn pandangan yg pelik je..teeheee,bos plk sporting gler.cceeewwwaahhh :) sayang2,sayang jgn jeles ey sayang?saye buat bkn sb saye nk buat tp sb kje saye mcm tu..saye xsentuh die pn sayang..otey cayang?saye thu sayang saye phm saye..hehe..oolor..jgn la ngjok... c(; teeheee

Ade jgk kakak yg bajet byk duit...sombong gler bercakap..tgk pade care kau pn dah thu yg kau tu xde duit..tolonglah jgn sombong sangat..nk muntah aku tgk!teeheee..tetibenakemosikatsiniseorang diri c(:

Ade jgk kakak yg tergedik..ckp telepon,siap muaaahhhh muuaaahh lagi dpn aku dan sorg lagi kawan aku..alamakkkk,tolonglah kak,nk muuaaahhh muaaaahhh tu tgu lah tempat lain oke?tolonglah saye,saye rse mcm nk pok pok pok je ats pale kakak..tehee..tetibenakpukulorang :))

Ade jgk abg2 yg cerewet,yg tilik 2 3 4 5 kali ats sepasang kasut tu..sabor je lah..ade laki orang yg kasut tu muat kt kaki ank die,tp die kte xmuat..kesian ank die,kedekut punye father..nsib baik aku xdpt ayh yg mcm tu..klau x menepik melolong aku lm kedai tu..teeheee

Lagi,ade yg xberkire lgsg ng ank2 die..ank die nk ape,die beli..ade yg bwk ank 4org..2pasang sorang kasut die belikan utk ank2 die..baik gler dowh mak die..ade yg pakcik,bwak ank 5org,die bli kt sume ank2 die..ank2 yg kt rumah pn die belikan..bestnye ayah mcm tu :)) da lah pakcik tu ensem :) teheee

Ade yg pakcik,dtg ng makcik die..sweet gler..eee,sukenye sukenye..da tua2 pn tetap romantik lagi,cm bagus je pakcik tu kan...nsib baik pakcik tu xensem,klu x cair aku..haha..dgnpakcikpunjadiakuni c(:

Ade jgk india yg datang,tp sb aku sakit hati.aku nk pgl die keling..haha..cerewet gler nk mampus,layan die saje kt 1jam..sampai custumer lain aku xblh nk layan..cilakapunyakelingbusuk! akusukeemosorang2..bos aku pn da ngnjing2 aku..aissshh,sebel..india,tolong jgn datang lagi..kalu nk datang paki minyak wngi byk2 oke ?? akumemangjahat,akungaku,teeheee..aku busuk xpe,jgn orang lain..plizzz hahaha. xDD

Ade kakak yg datang,dah dua kali dah aku tgk die dtg,tp die xbeli pn..aku yakin..kli ketiga die dtg msti die beli..teeheee..xdekenemengenelangsung :))

Sepanjang bekerja ni.tiap2 hari aku bleh tgk kekasih hati aku yg aku terlalu dambakan di segenap pelusuk dunie aku..teeheee..tiap2 hari blh tgk die..tp rindu tu ttp ade..tgk muke die pn da buat aku hapy..apetah lagi kalu die cakap,iloveyousomuch kt aku kn?teeheee..shukenye shukenye...

Semakin lame semakin bertambah sayang aku kt die..walaupun kiteorang tiap2 ary gaduh,walaupn sb kite bergaduh tu pkare kecil..dan klu aku cerite kt org pn org akn kte..benggong lah mu 2org..haha..tp aku harap pertelingkahan tu akn membuatkan kiteorg lebih memahami diri masing2..kiteorng akn lebih matang utk menghadapi hari2 depan kelak..insyallah,klau ade jodoh antare kami berdua,aku akn jage die baik2..2 janji aku :))

Aku sayangkan die sangat2..Haikal..nme budak2 yg pertame yg berjaye tambat hati aku,sampai aku tidak rse ingin terlepas dr tambatannyee..hehe..iloveyousomuchsayang! hanye awk dihati saye :)) tetibejadijiwangxthunakkte..tp tulah yg saye nk sampaikan..die yg paling baik buat saye :)

Saye sayang awak sangat2 sayang..terima kasih sb ingin berubah utk saye :)) thanks alot sayang :))

OKelah.samapi kt cni sahaja bicara saye pade tgh malam ini..sesungguhnye ape yg saye tulis xade kene mengene dgn yg mati..hnye yg hidup sahaje :)) saye memamg suke merepek..saye mtk maaf...:)

Oke,selamat malam semua :)))

Selamat malam sayang :)

p/s : nk nyanyi ckit.. with you with you with you with you..teeheee .. oke muuaaahhh <3


THANKS FOR READING

Selamat Hari Jadi Wan Azhane Idayu :)

Selayaknya engkau tahu betapa ku mencintaimu..Kau tenangkan ku dalam mimpi burukku..Oiihhhh,GEGOR BUMI..tehee..

Ok,aku nk mulekan..


1






2







3







4







5








6





kebabooooooooo !! (berasap kelong)








SELAMAT HARI JADI WAN AZHANI IDAYU :)))
mueehhahehehehe..

  • semoge mu sihat sokmo
  • semoga mu suke skmo bile aku wt lawok
  • semoga keje lebih rajin
  • semoga komisen mu bertamboh
  • semoga kite sentiase berkawan hendaknye
  • semoge kite menjadi the best pren ever
  • semoga kedai BATA makin laku
  • semoga kite akn bersama skmo
  • semoga mu sayang aku,aku sayang mu
  • semoge char kuew tiow nik semakin digilai ramai
  • semoga nik akn belanje kite CKT die tiap2 mlam
  • haha
  • semoga hidup mu lebih tenteram
  • semoga seluor mu semakin byok
  • semoga kite dpt gaji dlm value yg same
  • semoga kite dpt shopping same2 :))
  • semoga mu mop lantai dgn lebih kilat
  • semoga dvd kt kedai BATA molek ary sabtu ni
  • semoga mu lebih pok..teeheeee

SERIUS SERIUS


  1. aku sayang mu
  2. semoga mu berjaya dlm ape jua pkare yg mu buat
  3. klau ade pape cr aku k,aku akn ade..insyallah :))
  4. aku harap mu bahagie dgn ape yg mu buat,fikir masak2 k sebelum ambil ape2 tindakan
  5. aku sayangkanmu..sgh aku sayang mu,tp xlah sapa cinta kn..eeee yerrrrrkkk,gelliiii i nyah!! haha
  6. mu sahabat aku..nyi sket lagu sahabat.. sahabat.....tet net net net.. teeheee
  7. mu jage diri molek neh
  8. semayang jangan tinggal.gne2 pn semayang tu pnting,buat slow2 k..aku pn cm tu gk
  9. klu aku xdk kg,jgn lupe aku ey...
  10. kalu aku ilang ke,mu cri aku ney :)) (sapelah nk culik aku kn ??haha)
  11. esok kije molek neh,jgn masam2..senyum banyok..hari jumaat kite jupe mula neh
  12. aku mkey ke mu byk gk tadi,nk senyum malas,rindu etek..teeheee
  13. se ag rindu kt eyka..uhuk..indu2.. ahaaaaa(nk msk gk gne2)
  14. sale byok esk neh..komisen bertamboh..huhu :)))kbai..haha
  15. xserius pn aku tgk..haha

akhir sekali.......................


SELAMAT HARI JADI AYU !

SAYANG MU SANGAT SANGAT :))) <3

P/S : hadiah nt oke??haha..


THANKS FOR READING

Biarkan Aku Jatuh Cinta~ ~ ~

Sekali tgk dah jatuh hati,tunggang langgang lari terbalik hati saye..aduhh duh duh...Alah awk ni suke buat saye jatuh cinta pandang ke 10 16 17 18 kt awk taw..saye tumbok awk nt kang,bekok abih mate mate awok kang....eee gedik gler aku! haha


Aku suke gler gler gambor ni..teehee..excited plk aku wt masuk kt blog..terlalu excited..aku curi gbar ni kt facebook.die xthu..aku cume ade bgtaw die yg die hensem mse nih..buahahhaha

aku excited,sumpah xtipu!gedik gler kan aku!arrhhggghh,biarkan aku bhgie dgn care aku..muehehehe

Die hensem woot woot..Saye suke..gbar ni beramai ramai tp yg lain saye xtgk pn.sye tgk die je..sb die je yg ade dlm hati saye..comel kn saye??hehe

Iloveyousomuchsayang..mwwwaaahhhhh2 <3

Jgn tinggal saye taw taw...

p/s : die bertambah kacak bile pakai baju saye teehee :)) *kelip kelip mate*




THANKS FOR READING

Kerja Kerja Kerja Kerja Aaaaa Sudah!

Budak budak main congkok,main congkok tepi perigi..saya nk cakaap kt awok yg saye dah kije!!haha..dan saye cintakan kije saye..tp saye lebih cintakan boyfriend saye lagi..teehee..saye sentiase cintakan boyfriend saye..nt saye kawin saye jemput awok2 sume ye..ok terima kasih c(:


Okey.kite berpusing balik pade tittle yg sebenar..kerja??best sangat..rs mcm xnk blik umah..cm best je kan kan berkampung kt kedai tu..dpt kije plk sekali dgn wan azhani idayu..amboih,mmg kecoh la an an..dengan bos nye yg tersangatlah sporting..mereka layan kteorang mcm ank buah mreka sendiri,mmg best lah.. woot woot!!tapi kteorng xde lah ambk ksempatan ke atas sume tu..org berbudi kite berbahase k?:)aku ade pantun utk korang sume.. ok bace .............


Makan nasi dalam taman,dalam taman ade bunge..aku da ade keje..anda bile lagi?teehee

Minum air dalam gelas,gelas kaca wane pink..nt aku dpt gaji,anda nk kongsi dgn saye x?teehee


Xde kne mengene..pedulikan pedulikan..aku xthu nk tulis ape yg sebenar benarnye ni...k lah sapa cni je.. k bye.. haha

Sambil menyelam minum air..aku keje kt kasut BATA.. kalu ade ms dtglah melawat..teheee

Esok keje,so kne tido awal,sb esok wan azhane idayu akn mengamuk..sb die yg selalu kejutkan aku pagi pagi...ehe

Aku nk mop lantai esok..rindu nk buat kje tu..ihiiii,rajin kan aku..dah xlame ni..ahaaa

Aku nk mkan kfc esok..ade sesape nk blnje aku??

Aku bwk RM5 ringgit satu hari..mmg xckup..aboh aku xkasi byk2,nk hidup kne pandai aboh aku kate..tp xpn,aku yg kate..haha

Pagi tu mak aku ade bekalkn utk aku..kdg2 nsi goreng,kdg mee goreng..tp stkt ni meegoreng dgn nasigoreng tu je lah..tehee

Bekal tu xsampai tengah hari pn.pagi ms kje tu,dah abis dah aku mkn dgn wan azhane idayu..muehehehe

Best keje ng mber sendiri,walaupn kdg2 rehat xsame wktu,tp kami enjoy.. huhu

Kami kawan yg baik..xpenah gaduh,xpenah gocoh..kami sentiase berbaik2..aku rs die cm adik aku walaupn die lg tua pade aku..

20 aribulan 4 ni birthday die..aku nk bg ape ek??duit pn xde ni..mcm mne...?? olooorrrr..sabor je laaa...

Aku sayang wan azhane idayu..muehhehe..ayu,tolong jgn nangis ye.. ehe

Haikal.. iloveyousomuch..

Haha..xpasa..name awk cm bdk2,tp saye suke...*blink blink*

p/s : AKU ENJOY NG KEJE AKU SEKARANG..teeheeee <3


K..assalamualaikum :)

Jumpe lagi.. bye bye ;)))

THANKS FOR READING

Jalan Jalan Buat Bising

HEY HEY YOU YOU,I DONT WANT BE YOUR GIRLFRIEND!!! OKEY ??haha..memang xpasa kn..okey,first of all,ewah,berspeaking plk..serius serius :)

Planning nk g bndar,cri keje..setelah 4bulan menggangur dan terasa duit terlalu kering di dalam poket baju..malam tu dah plan awal awal ng yuyu,n sorang lagi member aku yang xbrape nk betul kepale otaknye..same lah cm aku..prasaan kami mmg xselalu nk ade...bereh c(;

Pukul 12lebih bersiap siap,cr bju yg muat di badan..seterika tudung yg dah berkurun aku tinggal dlm lemari..yelah,aku ni mmg payah ckit nk letak tudung ats kple..oleh sb itu,rambut aku mnjadi keras.ade kaitan x? -__-

Dengan semangat yg berkobar kobar,pegilah tiga sekawan ini mencari kerja serta arah tuju hidupnye..semua kedai mereka round..blh dikatekan semua kedai terdapat kerja kosong..ewwaaaahhh,suke2 !sambil tepuk tangan..

Dan pekedai pekedai tersebut meminta no.telefon dan juge name dan juge alamat..ade satu yg mereka terasa pelik..mreka meminta no.ic..perlu ke?eheh..okey okey,perlu....Semua borang mereka isi,semua kertas yg pekedai pekedai hulurkan mereka sapu dan tulis..

Boleh dikatekan,memang hari ni adalah sesi menulis name buat mereka..dan mereka sangat seronok melakukannye..ahaaaa....

Hampir satu bandor tu kami round2.memang penat xterhingga la kan kan..tuhan je la thu kan..dengan begelekeknye tgh2 jalan raye..nasib xkene langgor di kete je..kalu awok awok nim,bkn die elok kete,kete yg elok mreke..ok sudah!xmo blebeb pnjg2,nt aku mati xsempt nk taubat nasuha.. -_-

Pas tu dalam banyok banyk keje tu,aku dpt la satu keje yg aku memang nk sangat sangat la an an,esok die suruh pegi balik utk ckp ng bos die..pkul 10..blh ke aku bgun plkul 10??okey,boleh sangat sangat tp dgn bantuan mak aku,juge alarm kt tpon ku..eheee..

Pas tu sambung berjalan pegi ke kedai hotlink,celcom,cd,butik butik,kedai buku,kedai kasut,seven eleven,kdai kek,kdai cermin mate,dan pizza hut pn kami cube..sume ade je keje kosong..mmg sekarang byk ey peluang pekerjaan..byk gler woot woot..bak kte fyka mohamed dlm blog die..ehee *-*

Tapi tapi hati aku tetap kt kedai kasut bata tu,mtk mintak boleh la..senang la ckit kn kn kje aku..dekat plk tu.. woot woot.. hahaha..

Oklah,aku terlalu istimewa nih..eheh,saloh2..terlalu mengantuk ni..penat plak tu,trase badan ni mcm memerlukan oksigen yg terlalu tinggi..aha..Oklah sampai sini dulu aku mengarut..aku rse mcm nk tgk anugerah berita harian la pulk..woot woot..agk2 akim ade x r malam ni..eheh..

Doakan aku esok yek..mtk2 aku dapat la kje tu..okey sayang??ehee..bile nk mtk tolong,terus sayang kn,,ehee..biase la manusia kan kan..eheh..tp aku ikhlas taw taw..ok dadaa.. Sayang kamu...

AKU RINDU SAYANG KAMU..KAU IBARAT PERTAMA DI DALAM HIASAN KACA..Bereh?? C(;


p/s : nak tido terus ke...nak tgk anugerah berita harian dulu r ??? --"


THANKS FOR READING

Tips utk Bahagie ~


Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh :) Hey hey,yo yo what's up,what;s up..hari ini nk bincang pasal topik yg hangat..jom2 kite terjah ::::


TIPS 1 : makan nasi cicoh budu


2.togok air dalam peti


3.keluor umoh xyh kabo


4.lepak lepak atas jalan raye


5.ambik gambor penuh memori


6.online pesbuk
sapa pagi


7.tengok tv sampai lebam


8.karaoke sampai skybox runtuh


9.pegi sawoh makan cotton candy


10.naik motor,pusing pusing


11.balik umoh gelap gelap hari


12.mok blebe kte nk hibur diri


13.g pantai terjun air


14.mandi kolam gune google(betul x eje tu)


15.tulis diari sampai padat


16.makan nasi jilat pinggan


17.GAYUT SAMPAI TELINGE PANAS


18.pakai krim muke sampai kelabu


19.buang handphone dalam jamban


20.pegi pusat pkaian hari hari


21.jalan jalan casa limbong


22.tengok pak
we neleh
airlior


23.main gelongsor kt teluk moknik


24.hok yg paling penting nyanyi lagu

''BARNIE AND HIS FRIENDS"

I LOVE YOU,YOU LOVE ME,WE ARE HAPPY FAMILY..
AND THE BIG BIG HUG AND THE KISS FROM ME TO YOU WHEN YOU SAY YOU LOVE ME TOO :))

COMEL GLER BUDOK NI !!

p/s ; xdk tujuan hidup ....

THANKS FOR READING

Contest "Blog Saya Comel kan?"

Hey hey all readers..ahaks..saye nk join contest ni..buat pertame kalinye..hua3..walaupn blog aku xde lar comel kn..tp tp xthu lah knpe aku rse cm tergedik je nk msuk..ahaks..aku da masuk.. okey :) .. xde org mrh kn.. hehe :))




  • aku nk tag :


kepada yg ditag..join la ye :))

p/s :klu menang harap dapat hadiah kerete suzuki swift suter.. ahakss :))

THANKS FOR READING

BOSAN ~ ~ ~

Oleh kerana ku tersangatlah bosan.. aku nk upload gbar.. eheh.. tengok je lah eh~








nyah !!

udohnye pranga aku ~

eheh.. comel x?comel x ?haha




MALAM YANG BOSAN ~

THANKS FOR READING

NO TITLE POST

Haihaihaihai..lme gler xcare ke blog..klu aku nulis pn aku xthu gk nk nulis mnde..se ag aku puah..xthu bnde aku nim.. nk kbo nim,layok ke aku ni ade blog??huhu..aku pn xau gk nk kongsi mnde ng org..xthu nk tulis mnde..merepek mengabang ade r..puah gler kot..puah puah puah..aku nk tepik wase..klulah aku blh tepik mlm2 bute nih,kn syok..g pata mse2 gni pah tu tepik,biar keluor semua ketensionan yg lekak lm hati aku nim......


Pa tu sekarang hujan,aku suke gler time hujan..nk2 malam2..duk lm umh,pas tu dgr hujan kt luor..eee,sweetnye..klulah aku ade laki..ee,msti best..hujan2 gni..bleh peluk2..hilanglah ckit kesejukan tu..eeee,gatai mu yong..aisshhh,lambat lagi...jgn berangan..kg kn xsapa 4bulan nikoh dh mu... heh..bljo pn xthu tah mane ag..aku pn tgh duk pening pale sekarang..mlas r nk tunjuk korg..aku simpan lm hati je,bahawe aku mmg tgh serabuk dan pening.......


Bile duk sorang mikey2,mmg susoh sekarang nk jadi org..lbh2 ag ng keadaan sekarang...org ramai crdik pndai..tkt org2 cm aku ni xde tempat duduk yg baik..aku xthu nasib aku akn datang..aku xthu baik atau buruk..aku xthu mcm mnee...yg terpenting sekarang,aku hnye berdoa dan selalu mtak petunjuk dariNYA utk aku menjadikan diri aku ni yg terbaik.....bru aku thu sekarang,memang susah utk mencipta mase depan......



THANKS FOR READING

Wanita Yang Indah

"Pandangan mata seorang wanita lebih tajam dan merbahaya daripada tembusan panah yang berbisa. Oleh itu awasilah selalu agar jangan terkena panahan matanya..."

Aduhai wanita sungguh mahal pandangan mu di mata lelaki, tapi kenapa masih ada lagi yang tidak menyedari? Dirimu terlalu agung di mata lelaki dan terlalu mulia di sisi pencipta mu; namun itu semua hanya jika kau tahu mengagungkan dan memuliakan diri mu sendiri. Menjadi wanita adalah satu anugerah yang tepaling indah. Seharum mana pun wangian kasturi tidak mampu menandingi wangian budi pekertimu, lembutnya gumpalan kapas masih tewas dek kelembutan tingkah mu, halusnya butiran pasir yang menjadi peneman setia si pantai masih tidak dapat menandingi halusnya tuturmu.

Duhai wanita sebenarnya, maruah diri yang kau galas lebih berat daripada bongkah bongkah batu yang besar, kau menepis dengan penuh sabar tiap godaan nafsu dunia yang datang bertubi tubi hingga hampir mengheretmu ke kancah yang penuh onar. Percayalah wanita, akan ada bahagia diakhir kesengsaraanmu asal saja kesabaran menjadi bentengmu.

Wanita ku, terima saja makian yang bederu deru ibarat halilintar yang singgah di cupingmu, terima saja itu dengan senyuman dan ambil saja sebagai halwa telinga yang mengajarkan mu erti kesabaran. Itu sebenarnya dendangan sumbang dari bibir bibir sumbing yang ingin melihat mu sungkur. Percayalah akan ada berita manis yang singgah dicupingmu suatu masa nanti asal saja gunung kesabaranmu tidak pernah kau tarah.

Saudara wanitaku, iman mu adalah perisai, agamamu adalah landasanmu disetiap langkah yang kau atur. Jangan sesekali kau biarkan anasir songsang memperkotak katikan iman mu apatah lagi agama yang kau kandung hanya kerana nikmat duniawi semata mata, jangan kau gadaikan maruahmu yang tidak ada galang gantinya hanya kerana mengejar sesuatu yang tidak mungkin bisa kau kendong. Andai kata kau tersungkur, segeralah bangkit dan sekiranya kau tersasar jauh dari landasan hidupmu atur kembali langkahmu bersama titipan iman dan mulakan dengan langkah yang baru. Sedangkan sang jentayu yang kepatahan sayapnya masih bisa hidup bertongkat paruh apatah lagi kau yang dianugerahkan akal fikiran. Jangan bersedih wahai wanita andai apa yang kau ingini tidak kau beroleh di dunia, syurga itu sentiasa menanti mu. Bulatnya iman dan takwa sumaiyah ketika di hunuskan tombak ditubuhnya, demikian jugalah bulat iman mu harus kepada pencipta mu.

Peganglah kata kata ini, "kau sebenarnya tidak akan tersasar seandainya keimananmu kau jadikan sebagai tunjang dalam kehidupan".

Wanita, biar tawadukmu lebih menggungung daripada kejelitaanmu, biar keayuan mu terpancar dek kerana lemah gemalainya perilaku, biar kebijaksanaan mu terpampang oleh tingginya ilmu mu. Jangan sesaat pun kau lupa setianya masyitah pada Tuhannya, agungnya kasih khadijah kepada agamanya dan perjuangan srikandi srikandi agama terdahulu. Jadikan agama mu sebagai tunjang yang memperkasakan akidah mu, biar kesabaranmu manjadi benteng perjuanganmu dan lebarkan iman mu dengan sejuta lapis sifat mahmuda. Jadilah kita wanita paling bahagia.


THANKS FOR READING

Alhamdullilah

Seriously,aku xthu nk mulekan dari mane..dah brpe kli aku taip pas tu aku delete,aku taip aku delete..ok,kali ni x dah..bckp pasal result,aku bersyukur dgn ape yg aku dapat..da mmg rezeki aku mcm tu..aku kne terima kan..aku xbleh nk salahkan takdir..aku terima ape yg tuhan berikan pade aku..mak dgn aboh aku pn xkate pape..dieorang senyum je la utk aku,aku dpt cm tu pn dorang da senyum kn,msti klau aku dpt lg baik dr tu mreke akn lbh melebarkan senyuman mreke tu...tp nk buat cm ne da takat tu rezeki aku..aku redha......


Xpelah,aku redha...aku pn dah penat sangat nk kluarkan airmate,da la airmate aku ni mahal..xnk la kn,membazir bazir ni..xbaik!huk2..sedih dowh hari ni,klau aku duk rilek2 msti aku menangis..aku igt,sb aku x mmpu nk balas jase mak ayh aku yg dah bersusah payah selame aku exam ni..aku npk kesungguhan mereka..nk nangis plk dh ni...tolongggggg,ade sesape nk tlg sedekahkn selimut die utk aku..tisu aku x ckp,airmate aku byk!


Xdelah,aku xsdih pn,aku okey je..xnakla ngis2 kn..nt jadi cm cite si buruk rupe plk..tadi aku agk tekejut sb kazen aku yg duk kl sorang tu,yg agak pndai jgk la kn..pun dpt same cm aku,frust jgk aku..sb aku target die dpt lbih lah dari aku..tp xpelah..dah mcm tu rezeki die kn..same cm aku..xpe,kte same..kte kn selalu bersame,dulu main same same,mkn same same,nangis same same..so result ni x slhkn kn klau kite pn same2..aku nak jumpe kau lah,nk ckp2 ng kau,mst feeling kite tgh same kn ?*hoping(jumpe)


Ok2,kawan kawan,xpe,kte bersabar je ye..mungkin Allah dah janjikan yg terbaik utk kite..klau kite xbrape nk bagus waktu ni,mgkin nanti......xde sape yg thu nasib sendiri kan..tp kite kne lah berusaha,selalu berdoa dan yakin pade diri kite sendiri...sape yang xnk berjaye kan? :)


INSYAALLAH

ASSALAMUALAIKUM :)



THANKS FOR READING

Fuuhhh Nervous

Anda mesti dah thu kan pasa ape yg aku nk tulis ni an an..wuusssss,waaassss,weessssss,tusss.dassss,dussss..takut..aku da reti nk buat bunyi macam mane lagi..ahhhhhh,uhhhh,ihhhh..dah mcm2 bunyi yg berbunyi tu..huh..aaaaa..cam xcaye en result dah nk kluar an..23 march bile tu???tinggal satu hari lagi kot..ohhh tidak tidak!knpe kejap sangat?aku xpuas lagi nk berehat rehat mindaa nih..owh,macam mane ye?nervous xhenti2 ni..


Dari petang tadi dah aku asyik duk nebes je,xbreti breti ni..aku mandi tadi rse cm xbsh je badan ni,ntah aku buke ke tidak lah paip hujan tadi,eee,aku xmandi ke tadi?eh,aku mandilah!tp xbasah,eh,ape aku merepak nih!tolong!tolonglah aku!kpale aku memang 90pecend kt result dowh,yg 10pecend lg kt sayang aku la kot..hihi..sempat lagi nk suke suke nih..dah2 !


Ok,aku hope,result aku okey a.k.a cemerlang la kan..aku bukanlah budak pndai an an..aku sedar sape aku an an..aku memang pemalas la an an..mlas nk ulang balik keadaan dulu..aku memang malas la an..brape byk an yg aku nk tulis an an..arrrrrr,biarkanlah aku,aku nk gembirakan hati aku ni..an an an..hahaha..tp aku nebes yg amat ni..nebes nebes nebes..


MOOD : NEBES YANG AMAT DASYHAT --''

THANKS FOR READING

Thank You

Thank you, for being by my side. Nervous, walking this road with you.
I love you, the awkward words that I say in front of you. Be blessed, I must let you live well.

Sorry, for meeting someone like me. Painful, I am still lacking in many ways.
I will be by your side until the end. I will protect the beautiful you.

I pray not to release this hand even if I die. I promise to walk with you until the end of time.
Because the extreme love can be worn out by time, I vow to keep the beautiful memories and even the days that we cried.

Sorry, for not being able to be better. Painful, that I am always lacking in some ways.
I will protect you until the end even if it is hard. I will protect the beautiful you.

I pray not to release this hand even if I die. I promise to walk with you until the end of time.
Because the extreme love can be worn out by time, I vow to keep the beautiful memories and even the days that we cried.

Only you can forgive my heart
Even though I am imperfect, even though I am lacking in many ways, I sincerely want you.

Even if days of difficulties were to come, I will not release the two hands that I hold until the end of time.
Because the extreme love can be worn out by time, I vow to keep the beautiful memories and even the days that we cried.

Thank you. For being by my side.
THANKS FOR READING

SAYE TENGAH SEDIH

JANGAN GANGGU SAYE

KOMEN BOLEH :)

THANKS FOR READING

Malam Yang Susah

Malam yg susah?ape yg susah..susah nk tido..xngntuk langsung..tetibe tergerak hati nk update blog ni..aku tgh on proses nk tuka header tu,malu aku tgk header aku..rase cm perasan la plk..haha..aku mtk tlg yuyu,sb aku xpndai nk mengedit edit ni..huhu


Ok,petang td aku g bandar ng mok aku..aku ni kjp mok,kjp mak,kjp mummy..biarlah,asal org faham je..haha..aku pegi usha2 baju..aku berkenan gle ng bju tu..aku try tp xmuat!ketat!arggghhh,grrrrr...memang xdapat dinafikan badan aku memang terlalu naik..pas tu jumpe satu timbang..alah timbang kt cp tu..olohhh..yg ade nombor nombor tu..haha..


mak aku mmg suke terhadap timbang,aku plk terlalu benci dengan timbang..da lame kot aku xtimbang..haha..pas tu mak aku srh jgk timbang,slame ni aku buat bodoh je..tp td,tergerak hati aku utk naik atas timbang tu..berdebar debar hatiku..aku pn naik,msukkn syiling pas tu timbang mula memulakn tugas..#$%&&**#@#%&%*!@ pap! wah!nak pngsan aku tgk.aku xpecaye..sampai 2kli aku try,resultnye same!arrghhh tidak,hilang mood sebentar td..tp sebentar je taw..haha..brpe berat aku,biar aku rahsiekn je la ey..biar aku simpan sorang2..huk2


Pas tu kan kan,aku npk ade org yg style mcm roy cite dulu2 tu..sluar ikut kaki,pas tu koyak2 kt lutut..ng jaket,ng rambutnye..ee selekeh gler,npak kotor,mcm xmandi beberape hari..haha..aku bkn nk kutuk tp g2 lah..klau nk wt style cm tu,pastikanlah kemas dan bersih..payah ke?x,aku rse..


Pas tu ade plk org giler dlm cp tu,aku lalu tepi die..mule2 aku xthu yg die tu gile..haha..die kte cm ni..aiiii,nk ngejah awek ni la plok..aku buat bodoh je,pas 2 aku tgk la barang2 kt ctu..pas tu mak aku kte,org gile tu meh sini..aku nopak g kt mok aku..aisssshh,serammm....slh die pegang aku?xnaye..aku malas nk jerit2 nt glamer plk aku kt kemaman ni..haha


Oklah,tetibe plk mate ni mengantuk..Yes!aku dah mengantuk..haha..ade kegunaan jgk blog ni..bagusssshihi..Ok lah,gudnite all readers..mwwwaahhhhhh2! lap u all..


BYE2..

:65:Assalamualaikum :66:


THANKS FOR READING

Result Spm

Awalnye aku post pasal result spm,sedangkan org lain xdapat lagi..tp anda anda jgn terkejut ye kalau saye kte saye dah dapat dah...huhu..Ye!saye tipu lagi..hahaha..gile kau org lain belum dapat aku dah dapat..tak fair la kan..anda anda berdebar ke ?ok2,rileksss..hahahaha..perasaan..Ok,sebenarnye sekarang asyik duk pk pasal result je..mkn result,tido result,mesej result,jalan result,n semuanye result lah..sampai aku rase cm lemah semangat je..arggghhhhh,takut lah...:face13:



THANKS FOR READING

Merisik Dan Bertunang

Wehh2..awak!..aku dah dirisik!!!haha..betul lah!kau x caye??betullah weh!!!pecaye la aku,aku xtipu laa..tolonglaa plizzzzz..hahaha..ye2,aku tipu,hahahaha..padang muke aku..


OK,sebenarnye paksedare(acik bir) aku yg merisik bkn dirisik ye..hahaa..Ok Ok,ceritanye mcm ni,sbnarnye bende ni xdiplan langsung..tetibe je mak aku bg plan nk g merisik kekasih pak sedare aku(kak ja) ni..sb pk sedare aku ni umur die sdh sedikit lanjut..heh2,tp xde lah npk tue sb pak sedare aku kn..haha..ngarut...so,nenek,tokki n mak sedare aku yg lain setujulah..:face55:


Ok,petang tu dieorang kate nk pegi cari cincin sebab malam tu nk g merisik terus..amboih,mak aku xsbor2 bk dapat adik ipor..agagaga..pas2 kn,bile dgr je mnde 2,aku terus kte "yong nok gi gok"(suare manje nk tarik perhatian org tkt xleh g)hahahaha..aku ni excited sket bab2 gni..aku kn gatal owk..pas 2 si kekasih pak sedare aku ni,punyelah baik,die ikut je ape yg mak aku ng mak sdare aku plih..Ok,cincin telah dipilh! cerita cincin tamat kat situ:face44:


Malam tu kiteorg berangkat bersama sama,sesampai disana aku telah tgk sudah ramai yg telah menunggu..wah!excitednye aku..eh2,aku plk..ok2,ni sekitar gambarnye..



SAKSIKANLAH:face19:


Tokki sedang mengemukakan hajatnye datang kemari.
Ehem2,hensem kan tokki ku?ngiiii

Pihak perempuan membalas pule..

Detik2 menyarungkan cincin..nk jugokkkk:face46:

Motif gambar?nk tunjuk muke aku je
agagagaga..:face68:(macam hantu)agugugu

kami datang 1bas :face44:

lagi :)

Kaum kerabat :face24:

Bersama sama bakal adik ipar :)
Long,cik teh,mummyku:face66:

Haaaa,ni die bakal pengantin baru kite:131:

Nenekda ku..susoh nk snap gambr die..
so nilah jadi..:face75:



Pelik kn,muke aku xbrape nk ade lam gbar..kalu x muke aku la yg menghiasi semua2 gbar tu..huhahaha..sebanarnye aku diupah utk jd jurugambar yg xbergaji malam tu,burukkn gmbar2 diatas..alah,xpelah..huwahahaha..


Hah??Amende??nk tgk gmbar aku jgk?Oklah2..Nah !! hahahahahaha





anok dare sapelah comel ngk ni..hahahahha:face75:


auwwwww:face34:

uiiihhhhhh:face2:


p/s :budak kt tepi aku tu mmg suke ambk gbor..

p/s skli g :pak sedare aku ade sorang lagi yg bujang,klau nk cube,calling2 lah aku,nt aku bgthu die..hahaha..aku xsbar nk tgk pksdare aku kawen..aaaaaa,xsabar..hahahaha





Bilelah org nk datang merisik aku plak..ngiiii


haaaaaaa..gatal..klu aboh aku bce blh 4 5 6 guni ni..hahaha



TAMAT :)




THANKS FOR READING

Penat + Letih = Dokrok Cetong~

Huhahuhahuha...Aku letih sangat sangat..nk tido lalu brase..p gtu ah,klu x lyan facebook dulu,bkn aku lah 2 nmenye..buhahaha...:face24:..aku letih bangat bangat,pinggan aku sakit,dr mrin doh..2 pn nk kbo owk..bjek je aku ni..tp biar ah,aku nk kbo jgok..spe nk dgr dgr la,spe xbh ttp mate anda dr bce taipan itu td..haha..aku ske mengarut ngarut..xthu bnde..penat penat..mrin pn penat,biase ah org kije owkk..weekkkkkkk,mcm kje berat plok..haha


Best gk tadi,org pn blh tahan ramai jgk ah,budok2 ah ramai..hari ni iceblended yg byk laku,bdok bdok sume cri ice blended..dahage tekok moknyer..dh ari ni panas owk,aku pn xtahan panas td..sapa peluh peluh pa..nsib baik aku xjual roti canai,klau x msti peluh peluh tu menitis mcm cite senario tuh..yeerrkkkk,guane hal au..masin molek roti canai tu aku rase..haha:face75:


Pa tu bile org xde aku duk r sembang sembang,cakap cakap,dgr org ngupak,dgr je k,aku xtmpang sekaki,aku insaf sudah !! haha.. pa 2 kan ade lah satu cerite ni yg menarik minat aku utk mendengar dgn lebih lanjut..ade budak yg belum kawin sebaye aku melahirkan anak..wah !! sgt menghairahkan aku utk mendgr..mase 2 aku xpk ape dah,yg aku pk cume cm ne klau aku jd cm tu ??tidaaaaakkk ! selisih simpang menyimpang!?!mtk2 sume 2 dijauhkan dari aku..:face27:amin _''


oklah,aku sudah tidak larat..kekontangan idea suda..kematian kate kate..aku cume npk katil aku je skg..ngantuk sangat sangat,xpnah aku nk tido jam mcm niee..tp aku da xthan dh aku ngtk,dan sgt mngantuk krane terlalu mengantuk..haha..bolok wok aku mari doh..oklah,i hv to sleep..tomorrow,i have to bangun plop...i i i i ngantok.. i i i love u all..


bye bye (sambil melambaikan tangan)haha:face40:
aku nk suke lu sblm tido...
hahahahahahahhahahahahaha:face24:
tgk mate lebam dh oww..
haha...


p/s : nak jalinkan perhubungan yg baik dengan sume org...
tp klau org tu xpat trime,adekah itu salah kite ??:face44:
thinking in laboratory..hih2:face17:

THANKS FOR READING