Hari yang tidak sibuk ~


Haaaa.. da lame kan kan aku x update blog ni.. malas malas ! lg aku xde idea nk cerite ape.. hui3...okeh..aku bekerje semule..huhu.. stelah 4hari aku bekerja semule dgn rajin,aku mgambil cuti berehat.. haha.. bru 4 hari kerja aku dah gedik2 mtk cuti ng sepupu aku..alhamdullilah die bg.. hihi.. xpe2,hari ni suami die ade,so xde la die sorg2..aku bekerja bkn ape,aku bosan kot duk umah,cm org x de tujuan hdup,so ble aku bekerja..dpt la ckit duit utk blnje diri aku sndiri..hut hut..mcm bpak aku xbg duit plk..hua3.. tp aku nk lbh lg,aku mne ckup ckit2,aku ni kn t
amak..haha..spnjang 4 hari aku menjual dgn sabar,aku dpt la dlm 50henget,hahu..pas 2 aku bli tudung..skg aku berminat dgn tudung..cantik lah semue tudung2 skg,mcm2 style ade..beruntunglah org yg bertudung skg,still blh npak cantik dan cun meletup ble bertudung..esp yg belit2 tuh,cantik!hot hot! aku suke ! hihi..


Ni aku nk cerite pasa bdak2 yg dtg mbeli..mcm2 ragam mreke..kak,nk spray lbh ek..kak2,kte nk cklat rice lbh ckit..kak2,xnk manis sgt k..kak2,garing cket kentang 2 ye,kak2 jagung 2 kasi manis siket erk..kak2,kite xnk sos,kte nk mayonis..aissshh,mcm2 bdk2 nih.. aku dgn sabar angguk je la.. hehe..pas 2 ade yg byk mulut,jenuh aku mlyan,pas 2 ade yg senyap snyi,tye se jwb se..mcm aku ckp sorg plok..hih.. tp aku ske layan bdk2 tuh,satu kepuasan bg aku,ye lah aku ni kn seorg yg penyayang,haha.. penyayang la sgt kau!xD..bdak2 mmg best..cube2 korg bayang,dunie ni tnpe bdk2,msti sunyi kan kan ??haa..aku hepy bile tgk bdak2 2 senyum bile dpt ape yg mreke nk..mreke snyum..aisshh bdak2 ni bt aku tertawan
plak..haha.. best kot jd budak2 nih..hihi:face39:.. kalu aku nk jd bdak budak blik blh x ?? dah2 jgn mengarut.. :face67: HAHA xD


Pas 2 kn kn,smlm dulu aku tido umh sepupu aku 2,die ajak..aku pn okey je la..memandangkan esok pn aku kje gak n suami die pegi kje ng kawan die,so aku temankn sepupu aku 2 dan ank die 2 org..yg sorg 2 nme raghib,yg kcik 2 rafael..gilak kn nme ank2 die.. aku pn xtercapai dek akal nk bg nme ank aku cm 2..huhu..ank die 2 tersan
gatlah comell,yg kcik comel.. yg besar 2 lg la comel..grrrrr~geram aku..yg besar 2 klau berckp xblh breti,kdg2 aku ye ye je ape die ckp,aku xphm..haha..aku geram tgk mulut die,nk2 time die makan..grrrr~ sangat berselera..hihi..chubby2 bau pun wangi,aku rase dlm satu hari 2 ade kt 40kali kot aku cium die..haha,comelll gler...:1:
pas 2 kan kan..aku tido dlm bilik sepupu aku,n suami die tido kat luar,haha..msti msti suami die ckp cm ni kn,aissshh yong ni kacau je line aku nk beromantik romantik ng bini aku.. haha,x x x suami die baik..:face57:


Aku tido lewat jgk lah mlm 2,bersembang sembang,cm lme xjmpe plk..huhu..byk gak la yg kami sembangkan..ye la org mude nk timbe ilmu dr org yg da kawin..hihi..best dapat dgar kisah cinte dieorg,byk halangan tp dorang ttp bersame,sampai kawin plk 2...sweet sangat:face76:aku suke !aku suke!haha..pas 2 kami terlelap,pagi 2 aku rs e cm org kejut aku dlm pkul 7 cm 2..kak ila aku la 2,die suruh tgk kn rafael tkt nangis sb die nk g antar suami die jp..pas 2 skli lg aku terlelap..haha..tgk 2 aku,xblh harap kn..haha..p
as 2 dlm beberape minit 2,aku terdengar cm bdak menangis..aissshhh,ini x lain xbkn msti rafael nih aku berkate dlm hati..aku bgun..yeee memang rafael..aku pn angkat die,tepuk2 sket..die senyap kjap,pas 2 ngis blik..nsib baik die ngis slow je,klau xmati aku,ape ptt aku buat ?????aaaaaa hahaha..pas 2 mak die blik..mak die ambik,b rulah die senyap,huhu(nasib2)haha..klau nk thu,rafael ni die ank mak..xblh berenggang ng
mak die..(padahal aku nk back up aku,aku xnk la ade org ckp aku ni xpndai nk jge bebudak)haha..tp btl laahhh ! die ank mak !!! hahahaha:face50:si abang die kt tepi ttp tidak bangun wlaupn adk die da ngis meraung raung,blh2 die bergesel gesel lg kt kaki aku..hihi..comellll:131:

Ini dia :)



Raghib Ar Rayyan :126:


Rafael Ar Raouff :h:

Comel kan kan mereke ni.. Saye sayang mereka sangat sangat :9:..Kalau saye ade duit nanti saye nk bawak mereka pegi Disneyland.. hihi.. Klau ade duit lah.. hehe..*hoping*:face15:


Oklah sampai sini dulu lah yowng bercerita,xthu nk taip ape daa..huhu..buibui



p/s : Saye suke tgk org bertudung.. cantik ! ^_^





THANKS FOR READING

7 comments:

aqmar jusof said...

comel !

azhaniidayu said...

hot ! haha <3

atierahyowng said...

kema : sape yg comel ?aku kah ?haha.. okey2...


yuyu : sape yg hot ?? hihi

azhaniidayu said...

@atierahyowng mu lah :D

atierahyowng said...

haha.. thank u sayang.. hahaha :)
kembang jubo jubo aku.. hahaha

azhaniidayu said...

@atierahyowng
bukan jubo mu kembang sokmo ker ? haha

atierahyowng said...

haha.. buleh tahan r.. hahaha