Member Terbaikku.. Wah !

Haaa ni aku nk cerita pasal kengkawan aku plak.. aku ni bnyak sket cerite..mtk maaf la klau anda terase puas utk membace dgn habis.. tp aku hrap disini kauorang sabar la ek membace karangan aku nih,..ngii3~ Mahu xmahu kteorang semue da abis pn spm..da bjaye la mjwb soalan2 yg dicipta oleh pembuat2 soalan tuh:z:. alhamdullilah boleh jawab tp xtaw la betul ke tidak kn.. mtak2 byak la yg betul tuh..:face12:amin... ni adelah kawan kawan aku : Jeng jeng jeng !!





Askar pertame ..

Haaa..cantik kan ,cantik kan ??hehe, name die nadia,kt fb yaya tp nme sebenar die Cheku Zairunadia binti Cheku Zainal..hah !begitulah,sangat pnjg utk menaip..tgk 2 ya, btpe sayangnye aku kt mu sapa mu org first aku nk puji2 ni..tp knpe kau buat mcm ni kt aku.. uwaaaaaaaa:face36: sedih2.. tp xpe ,kwan tetap kawan,wah!haha..aku harap kte akn ditemukan dan berbaik baik di hari2 depan kelak..amin.. nadia ni die seorang yg sangt sangat sangat pnas baran..tengok betape byknye pkataan sangat 2..mmg baran sgh lah die ni.. kihkih..klau die bce mst mrh aku ni..hua3..biarlah,mrh lah nk mrh pn,xtakut..ngih3~..hor ni die juge digelar sbg "singe"haha.. 2 wktu ms form1 dulu..die sempat nyi ag,ms 2 kte berdue je,die nyi lbh kurang cm ni r "singe menawan keluarge bahagie........"cube2 korang nyi sket..hhahaha,ms 2 aku berguling guling mensuke,sgt kelako,mke die sangt tidak bleh blaa..haha..tp disebalik kemusangnan die nih..die pnye hati yg baik..die suke tolong kawan2 die..bak kate aku lah 'die mmg baik'..die mmg bleh dijadikan tmpat untuk mintak tolong..kehkehkeh,so klau korg2 rs susah,pegila mtk tlong ng die nih ye..heh2..mmg die tlong pnyelah..lg ape ye,die ade 11 org adk brdik,rmai kan,rmaikan ??heh2..bestnye adk brdik rmai nih ,tp die plk kte xbest lgsg..urrmmm,entahlah(ckp dengan lambat)haha..xau bnd aku ni..haha..die jge seorg yg murh hati,muroh dgn duitnye,murah dgn budinye,muroh dgn senyumnye dan die cantik..hi2..ambik haty je oww,jgn perasan lbh2 ey..hoh dh r 2 rama g nk cite ni..dh2..haha..okeh !





askar kedua :

hoh ni die,semeks yuyus..hashashas..eh bkp plok aku jd gni s gni ey..haha..dh2,beng ske byk2,byk g anda kne ske bwh nun kg..huha..dh2..okeh..nme penuh die..Wan Azhani Idayu bt Ramlee,aku sgt pelik,knpe die ade wan?sdgkn bpaknye tiade wan di dpan..ce jwb sket yu..huhu:65:haha..xpasa anok panoh 2 aku plih..aku pgil die ayu..ayu ke ??blh than r..haha..die brhi suke,brhi tapor blkg org,brhi mkn,xleh lu lpor sket ketor lalu r jd..bkpe au,aku pn xthu..dlm aku membuat blog ni,die la yg byk membantu,die yg byk mengedit.aku ni lemb sket bab2 gni,kui2..thanks yuyu,syg awak sgt2..haha(gedik):16:ayu ni die ade bele kmbing ng angse..kmbing ye 2 miang sket,mne2 ayu g mst ye ikut blkg..haha..ary 2 ayu kte kmbing 2 rogol die(naik atah blkg die je pdahl)eh2,ce bayang jp,keadaan kmbing 2 dduk atah blkg org,(aku xleh bayang,cbe2 byang utk aku jp)tepek die pgil ma die,dlm situasi ma die mencabut kmbing dr bdan die tuh,kmbing 2 plok merogol ma die..owoh ! bhang sdap kmbing 2..kmbing2,nafsu kau mcm binatang !! (eh !)haha..bodo yong..g2 r lbh kurang cite dr ayu..ye dh owk yu owk ?ke slh ?hahaha..ayu ni sdah berpunye kot..rse2 g2 r,aku pn xthu..hehe..nk thu lbh lnjut ,tye kpde ayus sndiris..tq....:132:(xpasa)




askar ketiga :

ini die moon moon...name penuh dye..Nur Aimuni bt Ghazali..mek yg comel molek,kecik cepeh je die ni, ade besor botol mineral tuh,xcaye?xcaye?huh!tgk r diri lu x caye..owk chek owk..haha..okey,chek ni seorang yg baik gk r,ala2 je p..haha..(gura je lah)die ni slalu je berselisih pndapat ng aku,aku kte a ye kte b..sb 2 aku baloh okmo ng die lu bab bab ckp nih,akhir kli aku gk kne ngaloh,sb chek ni die kerah keng sket..hhaha..tp best r kwan ng die nih,klu berlawok imaginasi die tinggi je,mcm2 die tamboh..akhir kli bdok2 ni begelepo lah suke atah lantai..ade yg katok lantai,ade gk hk ske pah xbnyi,byangkan.....mber2 aku mmg g2,nebeng blake,haha..tp mreke mber aku gk gne2 pn..heh2..(ambk aty je oww)hah2..mnde ag r,xigt owh........hor ni,chek ni ye malu sket,org ade gk setence2 tmpat malu owk,tp die ni malu abih tempat..haha(nawok ngk tu yong)huhaha..:face1:
die pn muroh haty gk,xkedekut,ilmu kami slalu kongsi2,ape yg aku xthu die kbo..g2 la..kami satu klas..ngih2..yg 2 org ats nun td 2 dieorg same klas,so kteorg bkn dr klas yg same..ngih3~:face75:





Askar keempat :

Hoh ni die minah rempit kite..nme sebenor dye, Nor Amirah Najeehah Bt Mohamed.. Npok muke cm baik je owk,tp klu race menang die r..klu bab congek 17 18 tiang , barang je die nih..hahaha(gura2,beng siyes ngk)haha..die ni pn baik gk,sllu tolong kwan2 die..mmg die akn tolong,die sgt baik..aku puji lah die ni,sb die baik..klau aku rase nk mkn pape ke,die lah yg tlong g beli,xpnoh pn kte malas ke nde ke..hehe.*bak kte aku ''sayang mu larh mirah"hehe..hok aku thu,tp x soheh,mirah ni die ramai pminat,p ye xcare ane pn,die lbh slese ng idop ye skg..hehe..bile aku nasihat2 die ke ayat die mst gni "btul dh oww yong"p g2 r ,wt mcm..haha..biase r owk,aku pn g2 gk..tp die ni pendengar yg baik..klau ade pape ke,die r yg aku cri..ye x ,ye x mirah ??hehe..sdp r lu luoh ke die ni..die mmahami luar dan dalam..sangat bagus..hehe..die ni blh than crdik r..pmr 8A crdk x kwan aku ?haha..aku ni jnis xkwn ng org2 sembarangan..haha(aku mule dh)huhaha..aku kwan blake,adop hal aku ni..dh la 2 owk, abish..sorg ag...ngih3~:face18:



Askar yang terakhir :

Haaaa ni die Amaliena Rosdi..memandangkan aku xde gbar die semsorang,aku ltk bersame same dgn aku..cute x,cute x?haha..amaliena ni dikenali sbg ama..sume org pgl die ama..bdk2 kls pn pgl die ama..die comel kn kn ??baik gler kot die ni..mule2 knl,npak smbong tp dah2 lme 2,da rapat sume 2..bdk ni mmg mpnyai hati yg baik..die pnuh dgn kesopanan dan kesusilaan die..die pndai bawa diri..syg gler kot kt die..hihi(ama,lme xjpe mu)rindu2..die gk cm mber2 aku yg laen..xpnh berkire soal duit..tp aku xadelah nk pau die plk kn..xbaik gtuh..ssungguhnye aku kwan yg baik..haha..die comel,sgh r,nk2 klu die snyum..ngih3~(ama mu kne v komisen byk ket kt ku nih)haha..die ni rendoh diri ket,skmo rs diri x lyk lah,xmnde lah..tp klau die dang bt sesuatu 2 mmg bsguh sguh,sjok aku kwn ng die ni aku jd sguh2 tek,kje2 hk ckgu swh bentang sume siap dgn cpat..(bgus ama nih)hih2..bab stdy pn g2,tp die ni study last minute okmo,nk pekse esk,mlm ni bru stdy(eh mu ni yong kbo ke org,mu truk ag,kdg2 pg nk pekse 2 bru bace,pa 2 mula r susoh la,xleh wt lah,dhal mu ow,malas nk mpuh)hahahaha..kene ke aku plok..oklah sapa cni je..
hihi:face76:



:95: sebenarnye sume kawan2 aku baik,baik sangat,xpnah pn nk jatuhkan aku atau ape..sume sllu bg semangat,sllu support aku dr blkg..byk lg aku nk cite benornye,tp tgan ni x mengizinkan,lengoh utk menaip...ngih3..t klau aku rjin,aku crite lg ye pasa mber2 aku yg cantik2 molek 2 ye..walau macam mane sklipun dorang ttap mber aku..mber hidup dan mati aku,tnpe mber2 ni,aku mst sorang2..thanks ek sb sudi jd member terbaikku..aku sayang awok2 aku..thanks 4 everything..love u all larh !!! mwaaaahhhhhhhhh1000!!! :face9:

:h::h::h::h::h:
setiap satu love 2 utk setiap sorg mber aku..memandangkan ade 5 kwan terbaik,aku ltak 5..sape yg ambil dulu..dielah yg jd juare..haha.. aku sayang kamu2 sume..love u larh sayang !!
:9:

THANKS FOR READING

2 comments:

azhaniidayu said...

haha , dop pasa .. aku tak suke kambing ! >.<

atierahyowng said...

hahaha.. bukan laki mu ke kambing tuh ??