Malam Yang Susah

Malam yg susah?ape yg susah..susah nk tido..xngntuk langsung..tetibe tergerak hati nk update blog ni..aku tgh on proses nk tuka header tu,malu aku tgk header aku..rase cm perasan la plk..haha..aku mtk tlg yuyu,sb aku xpndai nk mengedit edit ni..huhu


Ok,petang td aku g bandar ng mok aku..aku ni kjp mok,kjp mak,kjp mummy..biarlah,asal org faham je..haha..aku pegi usha2 baju..aku berkenan gle ng bju tu..aku try tp xmuat!ketat!arggghhh,grrrrr...memang xdapat dinafikan badan aku memang terlalu naik..pas tu jumpe satu timbang..alah timbang kt cp tu..olohhh..yg ade nombor nombor tu..haha..


mak aku mmg suke terhadap timbang,aku plk terlalu benci dengan timbang..da lame kot aku xtimbang..haha..pas tu mak aku srh jgk timbang,slame ni aku buat bodoh je..tp td,tergerak hati aku utk naik atas timbang tu..berdebar debar hatiku..aku pn naik,msukkn syiling pas tu timbang mula memulakn tugas..#$%&&**#@#%&%*!@ pap! wah!nak pngsan aku tgk.aku xpecaye..sampai 2kli aku try,resultnye same!arrghhh tidak,hilang mood sebentar td..tp sebentar je taw..haha..brpe berat aku,biar aku rahsiekn je la ey..biar aku simpan sorang2..huk2


Pas tu kan kan,aku npk ade org yg style mcm roy cite dulu2 tu..sluar ikut kaki,pas tu koyak2 kt lutut..ng jaket,ng rambutnye..ee selekeh gler,npak kotor,mcm xmandi beberape hari..haha..aku bkn nk kutuk tp g2 lah..klau nk wt style cm tu,pastikanlah kemas dan bersih..payah ke?x,aku rse..


Pas tu ade plk org giler dlm cp tu,aku lalu tepi die..mule2 aku xthu yg die tu gile..haha..die kte cm ni..aiiii,nk ngejah awek ni la plok..aku buat bodoh je,pas 2 aku tgk la barang2 kt ctu..pas tu mak aku kte,org gile tu meh sini..aku nopak g kt mok aku..aisssshh,serammm....slh die pegang aku?xnaye..aku malas nk jerit2 nt glamer plk aku kt kemaman ni..haha


Oklah,tetibe plk mate ni mengantuk..Yes!aku dah mengantuk..haha..ade kegunaan jgk blog ni..bagusssshihi..Ok lah,gudnite all readers..mwwwaahhhhhh2! lap u all..


BYE2..

:65:Assalamualaikum :66:


THANKS FOR READING

No comments: