Merisik Dan Bertunang

Wehh2..awak!..aku dah dirisik!!!haha..betul lah!kau x caye??betullah weh!!!pecaye la aku,aku xtipu laa..tolonglaa plizzzzz..hahaha..ye2,aku tipu,hahahaha..padang muke aku..


OK,sebenarnye paksedare(acik bir) aku yg merisik bkn dirisik ye..hahaa..Ok Ok,ceritanye mcm ni,sbnarnye bende ni xdiplan langsung..tetibe je mak aku bg plan nk g merisik kekasih pak sedare aku(kak ja) ni..sb pk sedare aku ni umur die sdh sedikit lanjut..heh2,tp xde lah npk tue sb pak sedare aku kn..haha..ngarut...so,nenek,tokki n mak sedare aku yg lain setujulah..:face55:


Ok,petang tu dieorang kate nk pegi cari cincin sebab malam tu nk g merisik terus..amboih,mak aku xsbor2 bk dapat adik ipor..agagaga..pas2 kn,bile dgr je mnde 2,aku terus kte "yong nok gi gok"(suare manje nk tarik perhatian org tkt xleh g)hahahaha..aku ni excited sket bab2 gni..aku kn gatal owk..pas 2 si kekasih pak sedare aku ni,punyelah baik,die ikut je ape yg mak aku ng mak sdare aku plih..Ok,cincin telah dipilh! cerita cincin tamat kat situ:face44:


Malam tu kiteorg berangkat bersama sama,sesampai disana aku telah tgk sudah ramai yg telah menunggu..wah!excitednye aku..eh2,aku plk..ok2,ni sekitar gambarnye..



SAKSIKANLAH:face19:


Tokki sedang mengemukakan hajatnye datang kemari.
Ehem2,hensem kan tokki ku?ngiiii

Pihak perempuan membalas pule..

Detik2 menyarungkan cincin..nk jugokkkk:face46:

Motif gambar?nk tunjuk muke aku je
agagagaga..:face68:(macam hantu)agugugu

kami datang 1bas :face44:

lagi :)

Kaum kerabat :face24:

Bersama sama bakal adik ipar :)
Long,cik teh,mummyku:face66:

Haaaa,ni die bakal pengantin baru kite:131:

Nenekda ku..susoh nk snap gambr die..
so nilah jadi..:face75:



Pelik kn,muke aku xbrape nk ade lam gbar..kalu x muke aku la yg menghiasi semua2 gbar tu..huhahaha..sebanarnye aku diupah utk jd jurugambar yg xbergaji malam tu,burukkn gmbar2 diatas..alah,xpelah..huwahahaha..


Hah??Amende??nk tgk gmbar aku jgk?Oklah2..Nah !! hahahahahaha





anok dare sapelah comel ngk ni..hahahahha:face75:


auwwwww:face34:

uiiihhhhhh:face2:


p/s :budak kt tepi aku tu mmg suke ambk gbor..

p/s skli g :pak sedare aku ade sorang lagi yg bujang,klau nk cube,calling2 lah aku,nt aku bgthu die..hahaha..aku xsbar nk tgk pksdare aku kawen..aaaaaa,xsabar..hahahaha





Bilelah org nk datang merisik aku plak..ngiiii


haaaaaaa..gatal..klu aboh aku bce blh 4 5 6 guni ni..hahaha



TAMAT :)




THANKS FOR READING

No comments: