Alhamdullilah

Seriously,aku xthu nk mulekan dari mane..dah brpe kli aku taip pas tu aku delete,aku taip aku delete..ok,kali ni x dah..bckp pasal result,aku bersyukur dgn ape yg aku dapat..da mmg rezeki aku mcm tu..aku kne terima kan..aku xbleh nk salahkan takdir..aku terima ape yg tuhan berikan pade aku..mak dgn aboh aku pn xkate pape..dieorang senyum je la utk aku,aku dpt cm tu pn dorang da senyum kn,msti klau aku dpt lg baik dr tu mreke akn lbh melebarkan senyuman mreke tu...tp nk buat cm ne da takat tu rezeki aku..aku redha......


Xpelah,aku redha...aku pn dah penat sangat nk kluarkan airmate,da la airmate aku ni mahal..xnk la kn,membazir bazir ni..xbaik!huk2..sedih dowh hari ni,klau aku duk rilek2 msti aku menangis..aku igt,sb aku x mmpu nk balas jase mak ayh aku yg dah bersusah payah selame aku exam ni..aku npk kesungguhan mereka..nk nangis plk dh ni...tolongggggg,ade sesape nk tlg sedekahkn selimut die utk aku..tisu aku x ckp,airmate aku byk!


Xdelah,aku xsdih pn,aku okey je..xnakla ngis2 kn..nt jadi cm cite si buruk rupe plk..tadi aku agk tekejut sb kazen aku yg duk kl sorang tu,yg agak pndai jgk la kn..pun dpt same cm aku,frust jgk aku..sb aku target die dpt lbih lah dari aku..tp xpelah..dah mcm tu rezeki die kn..same cm aku..xpe,kte same..kte kn selalu bersame,dulu main same same,mkn same same,nangis same same..so result ni x slhkn kn klau kite pn same2..aku nak jumpe kau lah,nk ckp2 ng kau,mst feeling kite tgh same kn ?*hoping(jumpe)


Ok2,kawan kawan,xpe,kte bersabar je ye..mungkin Allah dah janjikan yg terbaik utk kite..klau kite xbrape nk bagus waktu ni,mgkin nanti......xde sape yg thu nasib sendiri kan..tp kite kne lah berusaha,selalu berdoa dan yakin pade diri kite sendiri...sape yang xnk berjaye kan? :)


INSYAALLAH

ASSALAMUALAIKUM :)



THANKS FOR READING

No comments: