Jalan Jalan Buat Bising

HEY HEY YOU YOU,I DONT WANT BE YOUR GIRLFRIEND!!! OKEY ??haha..memang xpasa kn..okey,first of all,ewah,berspeaking plk..serius serius :)

Planning nk g bndar,cri keje..setelah 4bulan menggangur dan terasa duit terlalu kering di dalam poket baju..malam tu dah plan awal awal ng yuyu,n sorang lagi member aku yang xbrape nk betul kepale otaknye..same lah cm aku..prasaan kami mmg xselalu nk ade...bereh c(;

Pukul 12lebih bersiap siap,cr bju yg muat di badan..seterika tudung yg dah berkurun aku tinggal dlm lemari..yelah,aku ni mmg payah ckit nk letak tudung ats kple..oleh sb itu,rambut aku mnjadi keras.ade kaitan x? -__-

Dengan semangat yg berkobar kobar,pegilah tiga sekawan ini mencari kerja serta arah tuju hidupnye..semua kedai mereka round..blh dikatekan semua kedai terdapat kerja kosong..ewwaaaahhh,suke2 !sambil tepuk tangan..

Dan pekedai pekedai tersebut meminta no.telefon dan juge name dan juge alamat..ade satu yg mereka terasa pelik..mreka meminta no.ic..perlu ke?eheh..okey okey,perlu....Semua borang mereka isi,semua kertas yg pekedai pekedai hulurkan mereka sapu dan tulis..

Boleh dikatekan,memang hari ni adalah sesi menulis name buat mereka..dan mereka sangat seronok melakukannye..ahaaaa....

Hampir satu bandor tu kami round2.memang penat xterhingga la kan kan..tuhan je la thu kan..dengan begelekeknye tgh2 jalan raye..nasib xkene langgor di kete je..kalu awok awok nim,bkn die elok kete,kete yg elok mreke..ok sudah!xmo blebeb pnjg2,nt aku mati xsempt nk taubat nasuha.. -_-

Pas tu dalam banyok banyk keje tu,aku dpt la satu keje yg aku memang nk sangat sangat la an an,esok die suruh pegi balik utk ckp ng bos die..pkul 10..blh ke aku bgun plkul 10??okey,boleh sangat sangat tp dgn bantuan mak aku,juge alarm kt tpon ku..eheee..

Pas tu sambung berjalan pegi ke kedai hotlink,celcom,cd,butik butik,kedai buku,kedai kasut,seven eleven,kdai kek,kdai cermin mate,dan pizza hut pn kami cube..sume ade je keje kosong..mmg sekarang byk ey peluang pekerjaan..byk gler woot woot..bak kte fyka mohamed dlm blog die..ehee *-*

Tapi tapi hati aku tetap kt kedai kasut bata tu,mtk mintak boleh la..senang la ckit kn kn kje aku..dekat plk tu.. woot woot.. hahaha..

Oklah,aku terlalu istimewa nih..eheh,saloh2..terlalu mengantuk ni..penat plak tu,trase badan ni mcm memerlukan oksigen yg terlalu tinggi..aha..Oklah sampai sini dulu aku mengarut..aku rse mcm nk tgk anugerah berita harian la pulk..woot woot..agk2 akim ade x r malam ni..eheh..

Doakan aku esok yek..mtk2 aku dapat la kje tu..okey sayang??ehee..bile nk mtk tolong,terus sayang kn,,ehee..biase la manusia kan kan..eheh..tp aku ikhlas taw taw..ok dadaa.. Sayang kamu...

AKU RINDU SAYANG KAMU..KAU IBARAT PERTAMA DI DALAM HIASAN KACA..Bereh?? C(;


p/s : nak tido terus ke...nak tgk anugerah berita harian dulu r ??? --"


THANKS FOR READING

No comments: