Kerja Kerja Kerja Kerja Aaaaa Sudah!

Budak budak main congkok,main congkok tepi perigi..saya nk cakaap kt awok yg saye dah kije!!haha..dan saye cintakan kije saye..tp saye lebih cintakan boyfriend saye lagi..teehee..saye sentiase cintakan boyfriend saye..nt saye kawin saye jemput awok2 sume ye..ok terima kasih c(:


Okey.kite berpusing balik pade tittle yg sebenar..kerja??best sangat..rs mcm xnk blik umah..cm best je kan kan berkampung kt kedai tu..dpt kije plk sekali dgn wan azhani idayu..amboih,mmg kecoh la an an..dengan bos nye yg tersangatlah sporting..mereka layan kteorang mcm ank buah mreka sendiri,mmg best lah.. woot woot!!tapi kteorng xde lah ambk ksempatan ke atas sume tu..org berbudi kite berbahase k?:)aku ade pantun utk korang sume.. ok bace .............


Makan nasi dalam taman,dalam taman ade bunge..aku da ade keje..anda bile lagi?teehee

Minum air dalam gelas,gelas kaca wane pink..nt aku dpt gaji,anda nk kongsi dgn saye x?teehee


Xde kne mengene..pedulikan pedulikan..aku xthu nk tulis ape yg sebenar benarnye ni...k lah sapa cni je.. k bye.. haha

Sambil menyelam minum air..aku keje kt kasut BATA.. kalu ade ms dtglah melawat..teheee

Esok keje,so kne tido awal,sb esok wan azhane idayu akn mengamuk..sb die yg selalu kejutkan aku pagi pagi...ehe

Aku nk mop lantai esok..rindu nk buat kje tu..ihiiii,rajin kan aku..dah xlame ni..ahaaa

Aku nk mkan kfc esok..ade sesape nk blnje aku??

Aku bwk RM5 ringgit satu hari..mmg xckup..aboh aku xkasi byk2,nk hidup kne pandai aboh aku kate..tp xpn,aku yg kate..haha

Pagi tu mak aku ade bekalkn utk aku..kdg2 nsi goreng,kdg mee goreng..tp stkt ni meegoreng dgn nasigoreng tu je lah..tehee

Bekal tu xsampai tengah hari pn.pagi ms kje tu,dah abis dah aku mkn dgn wan azhane idayu..muehehehe

Best keje ng mber sendiri,walaupn kdg2 rehat xsame wktu,tp kami enjoy.. huhu

Kami kawan yg baik..xpenah gaduh,xpenah gocoh..kami sentiase berbaik2..aku rs die cm adik aku walaupn die lg tua pade aku..

20 aribulan 4 ni birthday die..aku nk bg ape ek??duit pn xde ni..mcm mne...?? olooorrrr..sabor je laaa...

Aku sayang wan azhane idayu..muehhehe..ayu,tolong jgn nangis ye.. ehe

Haikal.. iloveyousomuch..

Haha..xpasa..name awk cm bdk2,tp saye suke...*blink blink*

p/s : AKU ENJOY NG KEJE AKU SEKARANG..teeheeee <3


K..assalamualaikum :)

Jumpe lagi.. bye bye ;)))

THANKS FOR READING

3 comments:

azhaniidayu said...

ouh sayang , terharu ! i lobiu , muah2 . birthday aku jangan lupe bagi hadiah ! *ayat paksaan :P

atierahyowng said...

aaaa sudah.. aku try.. haha.. ilobiutoo... teehheeee

azhaniidayu said...

teheeee :)