BLOG BERTUKAR!

Hey awak..cantik dan hensem lah awak sume hari ni..terima kasih sebab sudi jenguk blog saye :) titew malu alau orang ace post titew..*__* tehee

Blog da bertukar laku,tapi owner tetap x berubah berubah..entah bile lah nk berubah kan..aku nk gk jadi matang ckit mcm orang orang..tapi tetap xmatang2,entah bile la kan..sampai tua kot perangai aku macam ni '''__""

Pegi makan kuewtiowsup tadi..naik moto gendong tiga..lalu depan orang pakat tutup muke..hok yg bawok je dapat malu sorang.. :') nangis dalam hati je die..

Makan makan sambil cakap,owohhhh lamenye xcakap beramai ramai..rindu rase,tapi xhilang hilang pun lagi rindu..kalu hati dah sayang macam tu lah gamoknye..

Rindunye..sayang nk lepas kengkawan..sayang nk pegi jauh2 nt..nt mesti dh susah nk jmpe2 kan..sekarang ye lah boleh selalu jumpe sebab satu kampung je :'(

Dan nt xde dah kawan yg macam gtu..yang blh buat2 gile aku,tunjuk semua perangai bodoh aku..gelak2 ms makan aku..jalan2 dgn aku.. :'( sedihnye

Nt semua dah nk tinggal aku dh..tinggal lah aku semsorang..tapi aku pn nk pegi jugak..tp aku pn akan semsorang juge nt..tp xpelah mtk2 ade lah rezeki utk kiteorang berkumpul blik mcm mse spm dulu :(

Dah dah xbh lah sedih sedih..jp g kne sedih lagi..sekarang nk hepy2 dulu..huhhahuha..

p/s : aku dah bgthu mak aku,jp g aku g blaja jauh2 mesti ade orang yg call then nangis2 cakap rindu..ahahaha.. well, aku memang manje..aku ngaku :((


eh2..sebenarnye aku buat entri ni sebab nk ckp blog aku dah cerah je drpd yg itang letung dulu,tp menderet sampai ke nk pegi jauh2 sume..hahahaha.. kredit to wanazhaniidayu...ok bye :)


ASSALAMUALAIKUM :)




THANKS FOR READING

No comments: