Happy Birthday Mohamad Ariff Haikal

Haihaihaihai..Selamat malam,saye disini ingin memberitahu bahawa tarikh 4MAY 1993 telah terlahirnye seorang putera raja yg sangat kacak dan ganteng sekali daripada perut seorang ibunye..beliau adalah...tengtengteng jengjengjeng.................


HaihaihaihaiKAL.................................................................................................
haha
(byknye noktah)


HAPPY BIRTHDAY SAYANG! SAYA SAYANG AWAK SANGAT SANGAT <3
  • Hendaknye awak gembira di hari ini
  • Hendaknye awak sentiase baik2 sahaja
  • Hendaknye awak tak lupa pade ibu bapa awak
  • Hendaknye awak tak lupe saye jugk :))
  • Hendaknye awak dapat capai cita cita awak
  • Hendaknye awak jadi seorang yg berjaya
  • Hendaknye awak jadi lelaki yg selalu buat saye terpikat
  • Hendaknye awak suke suke selalu macam saye.teheee

TERIMA KASIH
  • Terima kasih sebab dah terima seadanya saye
  • Terima kasih sebab sayangkan saya
  • Terima kasih sebab dah bg saye tempat utk bersandar tatkala saya lemah
  • Terima kasih di atas semua nasihat nasihat awak
  • Terima kasih sebab dah buat saya suke2,ketawe2,gelak2
  • Terima kasih sebab layan saye macam puteri raja
  • Terima kasih sb dah bawak saye pegi kt tempat2 yg cantik,tenang
  • Terima kasih sebab tahan dgn kerenah saye
  • Terima kasih sebab stay dgn saya sampai hari ni
  • Terima kasih sebab sudi bg saya tempat dihati awk
  • Terima kasih sebab sayangkan saya tnpe berbelah bahagi
  • Terima kasih sebab buat hati saye senang
  • Terima kasih kerana selalu ade dengan saya
  • Terima kasih sebab call saya tiap tiap hari walaupun waktu tu awk tgh marahkan saya
  • Terima kasih sebab sudi dengar suare saye walaupn suare saye xsedap
  • Terima kasih kerana layan msej saye yg mengarut merabang yg ber page page tu
  • Terima kasih sebab sentiase cintakan saya
  • Terima kasih kerana ingin sentiase disamping saya
  • Terima kasih sebab bagi saya pinjam tangan awak utk dptkan sedikit kekuatan
  • Terima kasih sebab sentiase kuatkan saya
  • Terima kasih sebab selalu kejutkan saye pagi pagi
  • Terima kasih kerana selalu fikirkan saya
  • Terima kasih sebab dah jage saya
  • Terima kasih sebab sanggup buat ape saje utk saya :))
  • Bebanyak banyak terima kasih buat awak :)



Saya nak letak gambar 2keping utk tatapan awak semua:))

Ni gambar waktu sekolah :)) xDD :)

Die dah xnk pandang muke saye
Die marah sangat kt saya
sebab dah tunggu saya lama :( tehee
Olololo..comeynye awok bile awok ngajok,hehehe
Saya sayang awak sangat
sangat Haikal
Tolong jangan tinggal saya ye :)



HAPPY BIRTHDAY SAYANG
MAY ALLAH BLESS YOU :)

I WILL LOVE YOU UNTILL MY LAST CHANCE :)

I
LOVE
YOU
SO
MUCH
MOHAMAD
ARIFF
HAIKAL
BIN
BADRUL
HISHAM
:)


WITH LOVE :
Azratul Atierah <3


THANKS FOR READING

2 comments:

azhaniidayu said...

wah ! anda sungguh romantis sayang ! yang aku punye takde sampai camni pun ! uhuk ! jeles , HAHA

atierahyowng said...

hehe..olololo jgnlah jeles,nt saye buat lg terbaik utk awk k...hehe